Hvad enten det er svært at komme rigtigt i gang med et vægttab, eller de sidste par genstridige kilo er svære at komme af med, så kan en effektiv slankepille give det sidste skub, der gør processen en hel del lettere. 

Der er mange forskellige på markedet, og der er stor forskel på hvordan de virker. Nogle af dem sætter din forbrænding i gang. Andre har mere fokus på at give dig mere energi, så du kan træne enten hårdere eller længere. Før du tager en beslutning om hvilken, der er den rigtige for dig, er det derfor vigtigt at gøre sig nogle tanker om hvilket formål den har.

Hvordan skal en slankepille bruges?

Som udgangspunkt skal den helst ikke stå alene. Det er et godt supplement til din kost og dit overordnede vægttab, og den skal derfor helst tages ifbm. at du samtidig ændrer din spisevaner. Det er altså ikke en mirakelkur, der i løbet af 14 dage har smeltet alt fedtet på kroppen væk.

Hvilken effektive slankepille anbefaler vi så?

Hos FitnessFanatic er vi rigtig glade for NewNordics Fatburner™.

Kort sagt går denne ret så effektive slankepille ind og booster din forbrænding, så du kan tabe dig noget hurtigere end hvis du var foruden. Det er et meget populært produkt fra en velanset producent, og den er derfor et sikkert valg, når man er på udkig efter en effektiv slankepille. 

Stepbænk/stepbræt fra Reebok

Fordele ved Reebok stepbænk/stepbræt

  • Den er sikker at bruge
  • Holder til MANGE timers træning
  • Passer til alle niveauer
  • Kan justeres i højden

Er du ude efter en god og slidstærk stepbænk/stepbræt til alle niveauer, der kan bruges til både cardio og styrketræning er Reeboks stepbænk/stepbræt det oplagte valg.

Læs mere om NewNordics Fatburner™ her 


Produktet indeholder bl.a. yerba mate, grøn te, ingefær, sortkommen, marietidsel og cholin, der alle er 100% naturlige ingredienser. Cholin bidrager til en helt normal omsætning af fedtstoffer og yerba mate støtter bl.a. dit generelle vægttab sammen med sunde kostvaner.

De opkvikkende stoffer stimulerer altså centralnervesystemet, og tvinger kroppen til at producere mere adrenalin og noradrenalin, der direkte påvirker din krops evne til at forbrænde fedt. Derfor mener vi at denne fedtforbrænder er et godt alternativ til en effektiv slankepille. 

Er det sikkert at bruge slankepiller?

Midlets sikkerhed, afhænger naturligvis altid af hvilke ingredienser det indeholder. Ingredienser såsom grøn te-ekstrakt, koffein og cayennepeber er dog bevist sikre, men kemisk fremstillede præparater skal man være noget mere forsigtig med, medmindre man har rigtig godt kendskab til sin egen krop, og kemien bag slankepillen.

Skriv en kommentar