De fleste mennesker vil gerne tabe et par kilo, men selvom man følger en fornuftig slankekur og/eller dyrker motion på ugentlig basis, kan det stadig være svært at smide de sidste genstridige 5 kg. Lige netop derfor er kosttilskud som fedtforbrændere blevet vanvittigt populære.

Hvad er en fedtforbrænder?

Kort fortalt, går denne fedtforbrænder ind og sætter din forbrænding i vejret, så du hurtigere smider de sidste par kilo. Derfor er der rigtig mange, der bruger dette middel som supplement til deres overordnede vægttab.

Der findes mange forskellige slags fedtforbrændere, men hos FitnessFanatic er vi rigtig begejstrede for New Nordics Fat Burner™.


New Nordic Fat Burner™

Fordele ved brug af fedtforbrænder

 • Øger din krops forbrænding og giver dermed hurtigere vægttab
 • Indeholder udelukkende naturlige stoffer
 • Godt supplement til motion og sund kost

Fordele ved brug af New Nordic Fat Burner

 • 100% glutenfri
 • Ingen mælkeprodukter
 • 100% vegansk

Der er altså tale om en avanceret urtetablet, der er baseret på velafprøvede ingredienser og som giver dig en effektiv fedtforbrænding.

fedtforbrænder

Efter jeg begyndte tage New Nordics Fat Burner som et led i mit vægttab, begyndte der for alvor at ske noget. Jeg tabte 7 kg på 5 uger og jeg har endnu ikke nået mit mål.

Karin, 41 år

Dette produkt indeholder bl.a. yerba mate, grøn te, sortkommen, ingefær, marietidsel og cholin, der alle er naturlige ingredienser. Cholin bidrager til en normal omsætning af fedtstoffer og yerba mate støtter dit generelle vægttab, sammen med sunde kostvaner.

Glutenfri fedtforbrænder
vegansk fedtforbrænding
Fedtfrænder uden mælkeprodukter

Disse opkvikkende stoffer stimulerer centralnervesystemet, og tvinger din krop til at producere mere adrenalin og noradrenalin. De går altså ind og øger din kropstemperatur, hvilket påvirker din krops evne til at forbrænde fedt.


Lignende produkter

Gratis fragt | 1-2 hverdage

Fedtforbrænder til vægttab

Der findes et hav af forskellige slags slankekure, og nogle af dem er helt klart bedre end andre. Helt basalt fungerer det dog således, at et vægttab opstår, når du forbrænder flere kalorier end du indtager. Det er ikke alle mennesker, der har lige let ved at dyrke motion, og her er en fedtforbrænder rigtig god at bruge.

Godt supplement til styrketræning

Man kunne hurtigt komme til at tro at et kosttilskud som dette, udelukkende er for folk der gerne bare vil blive tyndere, men en fedtforbrænder kan også sagtens bruges af folk der dyrker styrketræning, i de perioder hvor de “cutter”. Når man cutter, indtager man færre kalorier end normalt, sådan at man forbrænder noget at det fedt man har taget på, mens man har bulket.

På den måde kan man få sixpacken hurtigere frem, og rigtig mange bodybuildere benytter sig derfor også af fedtforbrændere, så de står knivskarpe til når solen kommer frem om sommeren.

Fedtforbrænder til styrketræning

Hvilke typer fedtforbrændere findes der?

Der findes rigtig mange forskellige typer fedtforbrændere, der alle sammen har til hensigt at øge din forbrænding, så du opnår et bedre og hurtigere vægttab. Hos FitnessFanatic, vælger vi dog at have fokus på fedtforbrændere, der er 100% naturligt fremstillet. Det vil altså sige at du ikke indtager forskellige former for tilsatte kemikalier.

De forskellige fedtforbrændere virker også på forskellige måder, og nogle af dem hjælper med at øge stofskiftet, mens andre hjælper dig ved at mindske din appetit eller at simpelthen bare at øge din forbrænding.

Findes der naturlige fedtforbrændere?

Udover de forskellige slags kosttilskud der findes, kan du også spise forskellige madvarer, der sætter din forbrænding i gang. Der findes rigtig mange forskellige, men her får du et lille udpluk som du kan forsøge at bruge i din hverdag.

Grøn te

Grøn te indeholder stoffet catechiner, der hjælper kroppen med at forbrænde fedt. Stoffet hæver dit generelle stofskifte, så du forbrænder flere kalorier, selv når du sidder ned. Den anbefalede daglige mængde for optimal fedtforbrænding er 3-5 kopper. Vi ved det lyder af meget, men det er alt sammen i en god sags tjeneste.

Kaffe

Koffein er én af de absolut bedste midler i hjemmet, til at øge din forbrænding. Bare husk at man ikke kan hælde fløde og/eller sukker i halvdelen af koppen, for ellers kan det være lidt lige meget.

Chili

Chili indeholder et stof, der hedder capsaicin, og varmer din krop op, hvilket resulterer i øge kalorieforbrænding. Chilien er brugbar uanset om den er frisk, tørret, kogt eller rå, så der burde være masser af retter du kan gå i gang med.

Grøn te er en god fedtforbrænder

Hurtig & effektiv fedtforbrænding med disse 3 tips

Selvom både øget forbrænding pga. kosttilskud eller andre justeringer i din kost gør en stor forskel, kommer der her … tips til hvordan du også effektivt kan øge din forbrænding betragteligt.

Træn før du spiser morgenmad

Hvis du venter med at spise til efter din træning, vil din forbrænding være øget resten af dagen. Man mener at blodsukkeret ved fastende træning er lavere, og det får altså kroppen til at at prioritere forbrænding af dine fedtdepoter, frem for kulhydrater. Derudover forbrænder du rent faktisk også dit fedt på kroppen, og ikke bare det måltid du lige har indtaget.

Drik kaffe før din træning

En kop kaffe inden for den sidste time før din træning, gør din krop langt bedre til at bruge dit fedt som energikilde. Grunden til dette er at kaffen fremmer udskillelsen af frie fedtsyrer til dit blod, og dem gør dine muskler brug af med største fornøjelse.

Bevæg dig mere i hverdagen

Det siger måske sig selv, men alt hvad du foretager dig øger din fedtforbrænding. Hvis du arbejder på et kontor og har et hæve-sænke-bord, kan du rent faktisk øge din forbrænding med op til 40% ved bare at rejse dig op.

4 hurtige tips til en mere aktiv hverdag

 • Rejs dig op i stedet for at sidde ned. Som tidligere nævnt kan du med fordel benytte dig af et hæve-sænke-bord på din arbejdsplads, men du kan også sagtens stå op i toget, i bussen eller i venteværelset.
 • Gå rundt når du snakker i telefon. Du kan med fordel bruge et headset, så du har hænderne fri til andre gøremål.
 • Tag trappen i stedet for elevatoren. Vi ved godt at det er hårdt, men især når du går opad, gør det en stor forskel.
 • Leg med børnene i stedet for at sidde foran fjernsynet. Du forbrænder nogle ekstra kalorier og børnene får tilbragt ekstra tid med mor og/eller far. Win-win.

Hvorfor skal jeg så bruge kosttilskud til at øge min forbrænding?

Det er der heller ingen, der siger at du skal. Men hvis du gerne vil have et effektivt og hurtigt vægttab, kan det være en rigtig god idé. Det skal helst ikke stå alene, men skal optimalt set være bakket op af sund kost og motion, men en god fedtforbrænder kan give dit vægttab det boost det mangler.

New Nordic Fat Burner™ er et naturligt produkt og indeholder hverken gluten eller mælkeprodukter. Det er oven i købet også 100% vegansk fremstillet, hvilket sikrer dig en sund måde at hjælpe dit vægttab på vej på.

Køb det allerede i dag, hvis du er seriøs omkring dit vægttab.


Fordele ved brug af fedtforbrænder

 • Øger din krops forbrænding og giver dermed hurtigere vægttab
 • Indeholder udelukkende naturlige stoffer
 • Godt supplement til motion og sund kost

Fordele ved brug af New Nordic Fat Burner

 • 100% glutenfri
 • Ingen mælkeprodukter
 • 100% vegansk

Der er altså tale om en avanceret urtetablet, der er baseret på velafprøvede ingredienser og som giver dig en effektiv fedtforbrænding.

fedtforbrænder

Skriv en kommentar