Der findes utrolig mange piller beregnet til fedtforbrænding derude, så det kan være lidt af en jungle af finde rundt i. Derudover kommer spørgsmålet om de så rent faktisk også virker. 

Visse medicinske studier er en anelse uklare omkring virkningen af piller beregnet til fedtforbrænding, men ved mange af ingredienserne i pillerne er det bevist at de rent faktisk forbedrer din forbrænding og øger mængden af fedt man forbrænder.
Nogle af ingredienserne kan også hjælpe med at holde fokus og at træne mere fokuseret i længere perioder. Det betyder at du potentielt kan træne længere tid eller mere intenst, og dermed øge din forbrænding.

Piller til fedtforbrænding kan derfor sagtens virke, man skal bare vide hvordan man bruger dem, og man skal huske at undersøge hvad der er i dem.

Hvilke ingredienser indeholder piller til fedtforbrænding?

Afhængig af deres formål kan piller til fedtforbrænding indeholde forskellige typer ingredienser, men der er som oftest en håndfuld fællesnævnere, der går igen fra pille til pille.

Koffein
Langt størstedelen af alle piller til fedtforbrænding indeholder koffein. Koffeinen hjælper med at forlænge dit fokus, forbedre dit humør, minimere træthed og at intensivere den tid du træner. Ift. selve fedtforbrændingen kan den reducere følelsen af sult, og afhængig af hvilken type koffein, forbedre selve din forbrænding.

Koffeinen kunne principielt godt bare stå som koffein på pakken, men den kan også komme fra mange forskellige typer ekstrakter.

De følgende ekstrakter bliver brugt for deres koffeinindhold i piller til fedtforbrænding.

  • Grøn te
  • Yerba Mate
  • Geranium
  • Cayennepeber
  • Kaffebønneekstrakt
  • Yohimbine
Ingrediens i piller til fedtforbrænding

Er det sikkert at bruge?

Hvor sikkert midlet er, afhænger naturligvis altid af hvilke ingredienser det indeholder. Ingredienser såsom koffein, grøn te-ekstrakt og cayennepeber er bevist sikre, mens kemisk fremstillede ingredienser ikke altid er sikre at bruge, medmindre man har rigtig god indsigt i sin egen krop samt kemien bag pillerne.

Derfor anbefaler FitnessFanatic at man bruger NewNordics FatBurner™ som sin primære fedtforbrænder.

Stepbænk/stepbræt fra Reebok

Fordele ved Reebok stepbænk/stepbræt

  • Den er sikker at bruge
  • Holder til MANGE timers træning
  • Passer til alle niveauer
  • Kan justeres i højden

Er du ude efter en god og slidstærk stepbænk/stepbræt til alle niveauer, der kan bruges til både cardio og styrketræning er Reeboks stepbænk/stepbræt det oplagte valg.

Læs mere om fedtforbrændere her 

Piller til fedtforbrænding kan altså virker, afhængig af ingredienser og formål. Læs evt. mere om fedtforbrændere ved at klikke på knappen ovenover, og find ud af hvorfor NewNordics FatBurner™ er den vi mener er den bedste.

Skriv en kommentar